Menu

Bugaboo Buffalo

Vi har kjøpt oss ny barnevogn. Det skulle vi egentlig ikke,

men når Bugaboo lanserte Buffalo i Norge 15.mars, klarte vi ikke å la være.

Vår nye favorittvogn er ganske lik Bugaboo Cameleon, men har større forhjul,

og er dermed mer terrengvennlig. Den er fortsatt lett, men har blitt mer stødig og virker mer solid.

Bugaboo Buffalo

Utseende er ganske likt tidligere, men handlekurven er mer tilgjengelig,

og kalesjen kan utvides slik at man får mer skygge for vær og vind.

Vognen tåler mer vekt både i bag, sittedel og på styret.

 

Vi gleder oss til å ta den i bruk!

 

GodTid signatur lite

6 Comments

 • Janet
  22/03/2013 at 18:32

  Den var veldig fin :) Blir ekstra gøy på trilleturer nå :)

  Reply
  • GodTid
   22/03/2013 at 18:37

   Ja, veldig gøy med ny vogn altså! Jippi!

   Reply
 • Julie Suzanne Nordstrøm
  28/05/2013 at 16:57

  Er dere fornøyd med den? Hvordan er dempingen ift cameleon?

  Reply
  • GodTid
   28/05/2013 at 17:00

   Vi venter lillebror i slutten av juli, så vi har ikke fått prøvd den så mye ennå.
   Dempningen virker imidlertid veldig mye bedre enn på Cameleonen.

   Reply
 • Thea
  09/09/2013 at 19:15

  Hei!
  Gratulerer med Emre :) har dere fått prøvd ut vogna skikkelig enda? Vi har veldig lyst på en slik selv, men er litt usikker på fremkommelighet på norsk vinterføre. Nå har du jo ikke fått prøvd den på det, men du har kanskje et inntrykk av hvor stødig og solid den er? Vi venter i desember, vårt første barn, og synes denne barnevognjungelen er veldig stor ;) blir veldig glad for tilbakemelding! Nyt dagene med den lille :)

  Reply
  • GodTid
   09/09/2013 at 19:33

   Hei!

   Tusen takk for gratulasjon. Vi storkoser oss.

   Nå har vi ikke fått prøvd vogna på vinterføre ennå, men har vært en del ute i terrenget, og er strålende fornøyd. Når vi bestemte oss for vogn var det mange årsaker til at vi valgte Bugaboo. Vi har hatt Cameleon tidligere, og var veldig fornøyd både med utseende, design, vekt og smarte løsninger på den, men savnet at den var mer framkommelig i terreng og på vinterføre. Vi brukte vinterhjulene mye, noe som gjorde det lettere å trille, men da mistet vi de svingbare forhjulene.

   Vi var derfor raske med å kjøpe Buffalo da vi så at den skulle lanseres. Den er tyngre og stødigere enn Cameleon, og virker langt mer solid. Den har ikke like mye fjæring som vognene fra f.eks. Emmaljunga, men dette gjør også (som med sykler) at den er lettere å trille opp bakker/løfte på. Den slås i tillegg lett sammen, og har mange fine funksjoner som f.eks. forlengelse av kalesje, mulighet for å ha sittedelen begge veier, adaptere for bilseter.

   Vi har ikke prøvd mange forskjellige vognermerker, men kan ikke annet enn å skryte av Bugaboo. Nå er ikke prisen så ille heller i forhold til de andre ledende merkene. Når det gjelder vinterføre, så er det vanskelig å si hvordan den vil fungere, men den har som sagt vært glimrende i terrenget. Alle vogner får nok litt problemer når det er mye slaps/snø, og det at den har svingbare forhjul ser jeg for meg at kan gjøre det problematisk i enkelte tilfeller, men hjulene er lett låsbare, og da vil den nok bli like framkommelig som andre firhjulinger. Det at den har svingbare forhjul er et enormt pluss når man f.eks. triller inne i butikker/på kjøpesentre. Det er en liten og nett vogn (om ikke så liten som Cameleon). Bagen er imidlertid stor og god, så den ser jeg for meg at holder lenge.

   Det er vanskelig å finne den perfekte vogn, men du finner nok den mest perfekte vogna for DEG. Lykke til i vognjakten og med den lille. Det er en fantastisk tid! :)

   Klem fra Tone

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.