Menu

Oppskrift: Kronepannebånd

Igjen hadde prinsessa i huset en bestilling klar på hvilket pannebånd hun ønsket seg – selvfølgelig et kronepannebånd. Jeg hadde lyst til at pannebåndet skulle være varmt nok til å kunne brukes høst og vinter, så dette er strikket dobbelt og er derfor varmt og godt til små ører.

Jeg synes det passer like godt til gutter som jenter, både i rosa og andre farger. Med en knapp eller en applikasjon kan det enkelt “pimpes” opp litt også.

Håper pannebåndet og oppskriften faller i smak både hos store og små. Oppskriften finnes under SHOP på nettsiden. Som vanlig er det bare å kontakte meg på e-post, Instagram eller Facebook hvis noe er vanskelig.

Masse lykke til!

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.