Menu

App: Garnalternativer til Android

Endelig har vi fått klar strikkeappen Garnalternativer til Android-brukere også. Den finnes allerede til iOS og vi har fått gode tilbakemeldinger på appen. Appen er et oppslagsverk over de fleste garn som selges i Norge og Danmark, og er ment som et hjelpemiddel for å finne alternative garn til det oppskriften foreslår. Kanskje ønsker du annen kvalitet på garnet, eller en annen fargenyanse?

Vi har nå inkludert nesten 700 ulike garntyper i appen, og i tillegg kan man legge inn egne garn og strikkefasthet, slik at det skal være mulig å finne alternative garn til det meste. Det er flere som spør om pris, men vi har av flere ulike grunner valgt å ikke inkludere dette.

Fordi det krever en del arbeid å vedlikeholde og oppdatere en slik app vil prisen på oppslagsverket gå opp etter introduksjonstilbudet på appen. Vi anbefaler derfor de av dere som har ventet på appen å laste den ned innen tilbudet går ut den 21.07.2019.

Håper appen faller i smak – vi har i alle fall lagt ned mye sjel i den.

6 Comments

 • Tone
  23/07/2019 at 12:41

  Hei. Jeg kjøpte appen til min iPhone for en tid siden, men har nå skiftet til android. Må jeg kjøpe appen på nytt igjen da?

  Jeg savner for øvrig garnet fra Phildar. Det blir liksom ikke det samme å legge inn selv

  Reply
  • GodTid
   23/07/2019 at 12:43

   Hei! Ja, da må du dessverre kjøpe appen på nytt fordi det ikke er mulig å flytte kjøpet over til Google Play. Ønsket ditt om garn fra Phildar er registrert. ????

   Reply
 • Ingrid Hov Johnsen
  29/09/2019 at 01:07

  Høres veldig fin ut denne appen! Lurer på en ting, kan man søke opp strikkefasthet på dobbel/trippel tråd med samme garnkvalitet eller 2 forskjellige kvaliteter? Jobber et sted der vi selger bla garn og folk spør jo om så mye…godt med pc men jeg har sagt mer enn en gang at en sånn app/kalkulator hadde vært en drøm! ????

  Reply
  • GodTid
   29/09/2019 at 09:54

   Hei! Det er mulig å legge inn garn og strikkefasthet selv slik at man kan søke på dobbel tråd av ulike garn, men dette er ikke lagt inn automatisk (det ville rett og slett bli for mange med over 700 garn i appen allerede). ☺️

   Reply
 • marie midtfjeld
  06/09/2020 at 13:33

  Hei, kjøpte app’en nå fordi jeg ønsket å regne om en oppskrift til tynnere pinner og et annet garn, men forstår ikke hvordan jeg gjør dette?
  Mvh
  Nybegynner

  Reply
  • GodTid
   06/09/2020 at 15:37

   Hei! Appen gjør dessverre ikke dette. Hvis du skal regne om må du sjekke strikkefastheten din på aktuelt garn og pinnestørrelse og deretter regne ut hvor mange masker du trenger. Anbefaler å forsøke å heller holde strikkefastheten til oppskriften hvis du er nybegynner. Appen kan brukes til å finne alternative garn til det oppskriften forslår uten at strikkefastheten endres nevneverdig. Lykke til!

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.