Menu

Oppskrift: Nisselue til barn

Denne oppskriften har jeg gledet meg sånn til å dele ettersom jeg ikke rakk det før jul i fjor. Disse nisseluene laget jeg oppskrift på etter tradisjonelle strikkede nisseluer. Jeg ønsket som vanlig et produkt med minst mulig montering, og ønsket å lage ei nisselue som ungene ville bruke til hverdags også. Altså måtte den sitte godt på hodet, varme rundt ørene og ikke være for tung slik at den sklir av hodet.

Etter en del prøving og feiling ble det altså ei lue i kombinasjonen merinoull og mohair. En favoritt som føles myk og varm. For et litt annet inntrykk kan den strikkes i ren merinoull også. Jeg har strikket den i tradisjonelle julefarger, men synes godt nisseluer kan være fine i blått eller kanskje okergult også?

Oppskriften finner du i den lille shopen min HER.

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.