Kjøkkenkroken er favorittstedet mitt i huset.
Det er lyst og praktisk, og har god plass til å arbeide på.
Vi la litt ekstra penger i hvitevarene for å få induksjonstopp, noe vi aldri har angret på.
Det store spisebordet fungerer til det vi måtte trenge –
middagsbord, sybord, kontorbord og fotobord.
Og tallerkenhylla er fin til å oppbevare kokebøker og personlig pynt,
uten at det blir rotete og vanskelig å holde orden.
Friske urter på kjøkkenbenken er både dekorativt og lukter godt.
Vi pleier å fryse urtene våre. Da holder de seg lenge,
og det er fort gjort å skaffe friske urter når man trenger de i matlagingen.
Fin lørdag!
6 Comments
Anonymous
18/08/2012 at 21:41Nydelig! Hvor har du kjøpt tallerkenhylla og hva kostet den? :)
GodTid
18/08/2012 at 21:43Takk for det! Tallerkenhylla er kjøpt på IKEA faktisk.
Kostet ca. 400 kr. Ellers er det kanskje mulig å finne
noen trehvite på et loppemarked? De er de aller fineste,
synes jeg!
Fin lørdagskveld til deg!
Klem fra Tone
Precious Home
18/08/2012 at 21:53Kjempefin kjøkkenkrok!
MissMette
18/08/2012 at 23:32Hei Tone :)
Tusen takk for koselig
kommentar, og at du vil
følge bloggen min ღ
Jeg har fulgt deg lenge
men ikke vært så flink
til å legge igjen noen
ord – skal bli bedre :)
Kjempekoselig kjøkken,
Me Like ღ
Lurte litt på hva du
mente med at du fryser
urteplantene? vil gjerne
vite mer om du har noen
tips på hvordan og hvorfor
Ha en fin søndag og helg
Klem fra Mette :)
GodTid
19/08/2012 at 06:53Hei Mette!
Vi fryser urteplantene i små plastbeger. Da holder de seg lengre enn om de står på benken (og jeg glemmer å vanne de). Klipper bare av bladene, og fryser de. Enkelt og greit. Kan være lurt å merke boksene med hva du har oppi. De holder seg fint, og det er veldig lett å hente ut noen blader fra fryseren når det trengs.
Ønsker deg en herlig søndag!
Tone
Igi
19/08/2012 at 07:20Så flott kjøkken,
Klem