Honningglasert andebryst

 

Herr GodTid er en fantastisk kokk, og kan lage gull av gråstein.

Det er ikke så ofte vi tar oss råd til å unne oss et ekstra godt måltid,

men noen ganger har vi grunn til å feire, og da lager han middagen

mens jeg spiser den lager desserten!;)

 

Denne retten ble til etter at vi fikk den servert i Paris, og anbefales på det sterkeste.

Man trenger ikke lage alt tilbehøret, men alt dette passer godt til retten.

 

I dag skal herr GodTid og jeg lage en ikke-julemiddag til familien.

Det er god med noe annet enn julemat i løpet av julen.

 

PS: Jeg har sett at en del av dere sliter med å linke til Giveawayen.

Har nå fjernet kopisperren midlertidig slik at dere kan kopiere bildet hvis dere vil.

Til de av dere som har linket til meg på Facebook: Det teller selvfølgelig som 1 lodd.

 

Fin romjulsdag!

 

Articles connexes