App Hobby Mobil Strikk

App: Garnalternativer til Android

Endelig har vi fått klar strikkeappen Garnalternativer til Android-brukere også. Den finnes allerede til iOS og vi har fått gode tilbakemeldinger på appen. Appen er et oppslagsverk over de fleste garn som selges i Norge og Danmark, og er ment som et hjelpemiddel for å finne alternative garn til det oppskriften foreslår. Kanskje ønsker du annen kvalitet på garnet, eller en annen fargenyanse?

Vi har nå inkludert nesten 700 ulike garntyper i appen, og i tillegg kan man legge inn egne garn og strikkefasthet, slik at det skal være mulig å finne alternative garn til det meste. Det er flere som spør om pris, men vi har av flere ulike grunner valgt å ikke inkludere dette.

Fordi det krever en del arbeid å vedlikeholde og oppdatere en slik app vil prisen på oppslagsverket gå opp etter introduksjonstilbudet på appen. Vi anbefaler derfor de av dere som har ventet på appen å laste den ned innen tilbudet går ut den 21.07.2019.

Håper appen faller i smak – vi har i alle fall lagt ned mye sjel i den.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tone
  23/07/2019 at 12:41

  Hei. Jeg kjøpte appen til min iPhone for en tid siden, men har nå skiftet til android. Må jeg kjøpe appen på nytt igjen da?

  Jeg savner for øvrig garnet fra Phildar. Det blir liksom ikke det samme å legge inn selv

  • Reply
   GodTid
   23/07/2019 at 12:43

   Hei! Ja, da må du dessverre kjøpe appen på nytt fordi det ikke er mulig å flytte kjøpet over til Google Play. Ønsket ditt om garn fra Phildar er registrert. ????

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.