Mat Middag

Oppskrift: Pasta & reker

Hver gang vi besøker svigermor & svigerfar,

står denne retten øverst på ønskelista.

Pasta og reker er utrolig godt, og trenger ikke bli så dyrt heller

dersom man kjøper frosne reker, noe som fungerer helt fint.

Det er litt tidkrevende å renske alle rekene,

men denne retten er definitivt verdt arbeidet.

 

God helg!

 

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    cathrines hjerterom
    11/02/2012 at 09:38

    Det så bare knallgodt ut!

  • Reply
    ide-puffen
    11/02/2012 at 23:30

    Nam nam dette må prøves for jeg bruker skjelden…..aldri reker til pasta. Takk for oppskriften.
    God søndag til deg
    Randi

  • Reply
    GodTid
    14/02/2012 at 20:33

    Ja, denne retten kan jeg på det varmeste anbefale!
    Selv likte jeg ikke reker før jeg smakte dette.

    Klemmer fra Tone

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.